Dag beste mensen! Hier een berichtje van het domein 🌱Gezond & Duurzaam Voedsel🌱

Wij zijn hard bezig om een gezamenlijke biologische moestuin op te zetten op de biologische boerderij/camping De Appelhoek in Wijdenes. Hiervoor zijn wij op zoek naar jullie! We zoeken zowel: 

– vrijwilligers op de tuin, maar ook

– afnemers van biologische groentepakketten! (zomer en herfst)

Zaterdag 14 mei hebben wij een plantdag waarin we een hele hoop plantjes de grond in zetten 🌱🌱🌱 om dat te realiseren. Lekker met de handjes de aarde in dus en daarvoor kunnen we jullie hulp hard gebruiken! Heb je een paar uurtjes tijd om te helpen? Meld je dan aan bij Sanne: sannevanbaar@gmail.com 

We beginnen zaterdag om 9.00 uur en doen om 10.00 uur koffie ☕️ en leren we elkaar beter kennen. Als je later op de dag een paar uurtjes hebt, ook van harte welkom. Alle hulp is meegenomen. Het adres is Zuiderdijk 46 in Wijdenes. We hopen jullie daar te zien!

Geef een reactie