Onze website is gemaakt d.m.v. WordPress. Dit is een systeem voor het maken- en onderhouden van een website waarbij er geen technische kennis nodig is van internet, html, css, php, javascript e.d. Zo’n systeem noemen we dan een CMS; ‘Content Management System’. Het kunnen aanpassen en toevoegen van o.a. teksten en agenda inhoud is beschermd d.m.v. login accounts. Voor verdere toekomstige functies kan het ook handig zijn voor iedereen binnen NWF om bepaalde informatie met deze beveiliging te beschermen. Op dit moment is dat er nog niet, en heeft het nog geen meerwaarde om je te registreren en een account aan de maken op onze website. Mocht hier verandering in komen, dan laten we je dit uiteraard weten.

Buiten dit maken we gebruik van plugins. Dit zijn toevoegingen op de functies van WordPress zelf. Het kan zijn dat deze in de Engelse taal beschikbaar zijn, maar niet in het Nederlands. Het kan dus helaas zo zijn dat sommige teksten op de site of in e-mail notificaties in het Engels zijn.

Achter de schermen zijn we aan het werk voor een update van de site, nieuwe teksten, en later ook nieuwe/andere functionaliteit.

Geef een reactie