Synchroniteit MeiMei 25 2022 19:30 - 22:00 Europe/AmsterdamJoure

Andere relevante bijeenkomsten en lezingen

Inleiding, synchroniciteit & Buitenaardse ontmoetingen
4-delige lezingenserie: ‘Buitenaards Contact is Werkelijkheid’

Introductie
Hoewel er veel uitleg te vinden is over de huidige situatie op Mondiaal niveau, zullen we als mensen de moed moeten tonen aan onszelf en aan elkaar, om zones te betreden met ons bewustzijn die wellicht het voorstellingsvermogen op de proef stellen.

In deze 4-delige lezingenserie gaat Martijn van Staveren openlijk spreken over wat hij mee heeft genomen aan inzichten en wijsheden.
Wijsheden gedragen vanuit de Hartskern die ieder Mens in zich draagt.
Het mag voor iedereen duidelijk zijn, dat grote veranderingen gaande zijn en ieder Mens hierbij nodig is zichzelf te laten zien.

Deel 1: ‘Inleiding, synchroniciteit & Buitenaardse ontmoetingen’

Martijn introduceert zichzelf en neemt je mee naar de ervaringen welke hij van kinds af aan tot vandaag mee heeft gemaakt.
Centraal daarbij staan de onderwerpen:
– contact met bezoekers uit andere werkelijkheden,
– buitenaardse ontvoeringen,
– tijdreizen,
– multidimensionale en parallelle realiteiten.

Is het werkelijk zo moeilijk aan te nemen dat er vele andere beschavingen elders in het universum zijn, en dat zij veel verder ontwikkeld zijn dan de thans huidige Aardse beschaving?

Martijn deelt een aantal ervaringen over buitenaardse rassen, ontmoetingen en eigenschappen van hen. Hij deelt dit om de mindset van de bezoekers kennis te laten maken met werkelijk “open-minded” zijn en om een mogelijk op trauma gebaseerde perceptie van het dagelijkse leven in beweging te zetten en om te buigen in kracht en zelfbeschikking.

We maken een reis in ons universum om een goed beeld te kunnen krijgen hoe uiterst onmogelijk het is dat alleen onze planeet Aarde beloond is met leven.

In dit deel komen diverse ervaringen en gebeurtenissen naar voren, welke direct verband houden met de mogelijke motivatie waarom jij besloten hebt hier vandaag ook bij aanwezig te zijn.

De doelstelling van deze lezing is een startpunt maken in een radicaal andere koers van denken, voelen en spreken. Voel je van harte welkom.

Martijn van Staveren neemt je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan mee maakt en ver terug gaan in de zogenaamde tijd voor de geboorte op de Aarde.

Martijn noemt zichzelf vrijuit spreker en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen uit andere werelden over het potentieel ‘waarneming & observatie’ vanuit het Vrije Hart en draagt informatie in zich welke thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden is.

Hij nodigt je uit tijdens deze dagen te komen luisteren en voelen, zodat jij jezelf kunt voelen door eruit te halen wat resoneert bij jouw eigen werkelijkheid.

Meer informatie op www.martijnvanstaveren.nl

Import to Google Calendar

Location

Joure

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org