Presentatie; “Baas over eigen Gezondheid” *VOLGEBOEKT-12 oktober nogmaals** SeptemberSep 20 2023 19:00 - 22:30 Europe/AmsterdamKrachtstek, Oosteinderweg 24, Wognum
Bijeenkomsten en lezingen door NWF of vanuit de domeinen

De presentatie " Baas over eigen gezondheid" op 6 en 20 september zaten al snel vol. Ook staat er een aantal mensen op de reservelijst. We willen meer mensen de kans geven deze presentatie bij te wonen en hebben daarom besloten dezelfde presentatie nogmaals te organiseren en wel op donderdagavond 12 oktober.
Deze presentatie wordt samen met de GezondVerstand-groep georganiseerd.
De presentatie wordt gegeven door Bauke de Jong.
Bauke heeft milieuwetenschappen (specialisaties drinkwaterkwaliteit en toxicologie) en rechten (milieurecht) gestudeerd en heb 17 jaren lang een drinkwaterbedrijf gehad.
Vanaf 2012 heeft hij zich gespecialiseerd in voeding, ontgifting en gezondheid en werkte hij in Duitsland, waarbij mensen met uiteenlopende gezondheidsklachten weer herstelden.
Ook mensen met kanker die uitbehandeld waren, werden vaak succesvol behandeld. Dit kan met name doordat wereldwijd een aantal vooraanstaande wetenschappers wordt gevolgd die de toegepaste wetenschap ver vooruit zijn. Men begeeft zich echter wel op een gebied waarbij de grens van het toelaatbare wordt opgezocht. Wetenschappers die worden gevolgd zijn:
Gregg Braden, Bruce Lipton, Eckhart Tolle, Anthony William, Sue Morter, Joe Dispenza, Christiane Northrup, Dawson Church, Kurt Tepperwein, Dr. Probst, Dr. Hamer, Markus Rothkranz, Andreas Kalcker, etc. De meesten komen uit Amerika en Duitsland, maar ook vanuit Rusland sijpelt veel nuttige informatie door. Daar zijn ze met name ver op het gebied van frequenties en bioresonantie.

In onderstaand stukje geeft Bauke aan waar de presentatie over gaat en hoe de avond wordt ingevuld:

"In de presentatie "Baas over eigen Gezondheid" staat centraal: Ontgifting (waarom en hoe), Zelfbescherming (tegen spikes, Graphene Oxide, shedding), Parasieten/verzuring, Lichaamsenergie en - het belangrijkste - wat kunnen we voor onszelf en mensen uit onze omgeving doen. CDS, waterstofperoxide, zeoliet, Boor (Borax), magnesium/magnesiumolie, jodium, DMSO/MSM en natriumbicarbonaat komen aan de orde, zo ook voeding. Tot slot vertel ik nog wat over drinkwaterkwaliteit. Ik laat iedereen zien hoe men CDS, Boorstamvloeistof en magnesiumolie zelf kan maken. Er is veel ruimte voor vragen, want de presentatie is in ongeveer anderhalf uur klaar. De ervaring leert dat, met alle vragen, het meestal 3 uur duurt. Ik breng alles voor iedereen mee, zoals starterskits en hulpstoffen, dan kan je eventueel direct zelf aan de slag. Tijdens de pauze is er een verkoopmoment en na de presentatie nogmaals. Het is handig dat een ieder voldoende contant geld mee brengt.
Je hoeft niet (direct) te beslissen, maar een nabestelling maakt het duurder. Na de presentatie ontvangt iedereen uitgebreide informatie per email. "

Datum: Donderdag 12 oktober.
Inloop 19.00 uur, start 19.30 uur.
Locatie: Krachtstek, Oosteinderweg 24, Wognum.

Parkeren kan beperkt op het erf, ook achter het gebouw. Men kan ook parkeren aan de overkant op het terrein van de Stoomtrein.

Kosten: € 20,- Graag contant en gepast betalen, pinnen is niet mogelijk. Koffie en thee is inbegrepen.

Aanmelden via onderstaande link. Na aanmelding krijgt u een bevestigingsmail. Aanmelden is niet vrijblijvend, wij rekenen dan op uw komst!
https://forms.gle/njF8EzFSiX2EduVr5

Om voldoende tijd voor uitleg, presentatie en beantwoorden van vragen te hebben wordt de groep niet groter dan 25 personen. Bij meer aanmeldingen komt u op de reservelijst en nemen we contact op als er plaatsen vrijkomen.

Graagt tot ziens, hartelijke groet,
Ria van der Gragt en Marry Mol van de GezondVerstand-groep en Annemarie Schipper voor NieuwWestfriesland.

Import to Google Calendar

Location

Krachtstek, Oosteinderweg 24, Wognum

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org